2.8.10

Bezpečnost přístrojů Biostimul

Velkou předností, kterou biolampa Biostimul má, je její aplikační bezpečnost, a to jak pro ošetřovanou, tak pro ošetřující osobu.
Využívání přistroje nevyžaduje žádné zvláštní bezpečnostní opatření nebo školení. Zaškolení k práci s přístrojem Biostimul je velmi rych1é, jednoduché a časově nenáročné. Všechny systémy Biostimul jsou certifikovány pro použití ve zdravotnictví v celé Evopské unii.

Díky širokému spektru použití metody Fotonyx nacházejí systémy Biostimul uplatnění v moha medicínských oborech, zejména v dermatologii, ortopedii, rehabilitaci, revmatologii, sportovní medicině, praktickém lékařství, pediatrii, ORL, chirurgii a plastické chirurgii, gynekologii a porodnictvi, lázeňství a podobně.

Aplikace systémů Biostimul v klinické praxi vychází z celé řady odborných studií o léčebném využití polarizovaného světla, a zároveň je kontinuálně ověřována řadou klinických i experimentálních studií provedených univerzitními nebo věděckými centry v České republice i zahraničí - Akademie věd ČR, 1. lékřská fakulta Univerzity Karlovy a Všeobecná fakultní nemocnice v Praze, Lékařská fakulta Univerzity Komenského v Bratislavě, Akademie věd SR, Neuroprogress - Oslo).

Biolampa Biostimul, využívající metody Fotonyx, představují z hlediska jejich neinvazivnosti, snadné aplikace a obsluhy, rychlého nástupu účinku, širokého spektra indikací a možnosti kombinace s jinými metodami pro lédbu v domácím i klinickém prostředí ideální volbu.