4.8.10

Využití biolampy Biostimul

Biolampa Biostimul BS 103 je nejnovější verze moderních fototerapeutických přístrojů. Biostimul byl vyvinut na základě dlouholetých zkušeností v oboru fotonické medicíny společností Biotherapy, a tento přístroj je určen pro domácí i klinické účely. Biolampa BS 103 je zjednodušená verze osobních systémů světelné terapie, která je napájena standardním síťovým adaptérem, tzn. že pro provoz musí být biolampa BS 103 zapojena do elektrické sítě.

Aplikace biolampy Biostimul v praxi vychází z celé řady odborných studií o léčebném využití polarizovaného světla a laseru, a zároveň je ověřena klinickými i experimentálními studiemi provedenými univerzitními nebo vědeckými centry v České republice i zahraničí.

Biolampa Biostimul má širokospektrální působení a je účinná zejména při terapii pohybového ústrojí, kožních problémů, dále nachází využití ve stomatologii, gynekologických potížích, potížích v období těhotenství a po porodu, dále u hojení ran, bolesti, a u alergie, cukrovky, imunity, potížích s prostatou, poruch erekce, poruchy spánku atd. Dále biolampa pomáhá při běžném nachlazení či chřipce.

V medicíně nachází biolampa Biostimul nejčastěji uplatnění v těchto lékařských ordinacích- dermatologie, ortopedie, traumatologie, interna, rehabilitace, gerontologie, balneologie, gynekologie a porodnictví, chirurgie, plastická a estetická chirurgie, ORL, praktická a dětská medicína, sportovní medicína, kosmetologie.