3.8.10

Křečové žíly a léčba fototerapií

Při léčbě křečových žil je třeba obrnit se trpělivostí. Biolampa Biostimul se zaměřujeme na zlepšení látkové výměny, neboť v křečových žilách je zpomalen tok krve, a tím dochází k horšímu zásobení v těchto oblastech.
Je vhodné provádět aplikace jednak na akupunkturní oblasti, jednak na žíly samotné, a to směrem zezdola vzhůru. Po pravidelných aplikacích biolampy ustoupí bolest i otoky a dojde k lepšímu prokrvení končetin, což je důležitým předpokladem pro zabránění vzniku následných obtíží, které se v pozdějších stádiích často objevují. Jde o bércové vředy nebo nebezpečné trombózy. Jakákoli poranění křečové žíly se mohou stát velmi nebezpečnými, protoje třeba křečové žíly svědomitě a pravidelně léčit.

Zlepšení stavu lze dosáhnout úpravou stravy, a to zejména jejím obohacením o vlákninu a vitamin C. Dále je třeba dodržovat dostatečný pitný režim, omezit sacharidy, vyhnout se smaženým jídlům, soli, alkoholu a tabáku.

Aplikace biolampou Biostimulu na oblasti křečových žil jejich stav bezprostředně nezvrátí. Avšak pravidelné aplikace zlepší cirkulaci krve v dané oblasti a tím výživu okolní tkáně, což je důležitá prevence proti vzniku obtíží, které s výskytem křečových žil souvisejí.

Zkušenosti uživatelů Biostimulu
"Mám velké problémy s křečovými žilami. Od okamžiku, co jsem si koupila Biostimul, každý večer nasvěcuji Biostimulem akupunkturní oblasti. Po namáhavé práci ustupuje bolest nohou, křeče, hlavně úleva večer, žíly se pomalu zatahují."
paní Anežka, 68 let

"Křečové žíly máme v rodině. Nevyhnuly se ani mně. Občas mívám v noci prudké křeče do nohou. Po dni, kdy hodně chodím nebo stojím, jsou nohy bolavé, unavené až oteklé. Kamarádka mi půjčila biolampu Biostimul, abych ho na křečové žíly vyzkoušela. Je úleva dát si večer nohy nahoru a svítit na unavená lýtka. Po několika týdnech cítím, jak ustupují bolesti i únava, křeče zmizely."
paní Irena, 45 let